Ajajaj

Som jag skev i tidigare inlägg så skulle jag iväg för att fixa mitt hälsopapper, vilket inkluderade att jag var tvungen och ta ett blodprov. Dock vet jag att jag är svårstucken. Så de stack mig fem gånger.. inte så lätt för en person som hatar nålar/sprutor *gråter*. Men jag belönade mig med lite sushi efter det sista sticket (som tyvärr fick bli i fingret, sämsta stället att ta blod från) Mums för sushi iaf! ~

2 veckor, go Ida!

Man börjar inse nu hur kort tid det är kvar nu tills det bär av, en av mina bästisar (ja jag har bästisar, don't judge me) kommer ju också att åka till USA som au pair. Hon flyger dit om redan två VECKOR, det är knäppt! Jag vågar själv inte ens räkna ut hur lång tid det är kvar, känns bättre att inte veta helt exakt! Men vi träffades en sväng igår och pratade om det men även lite smått och gott, hon berättade hur nervositeten började krypa sig fram, flygbiljetterna har hon redan fått, och jag förstår henne, snart dags ju! Jag kommer stötta henna hela vägen, speciellt nu i början, då det är extra jobbigt och man behöver alltid en extra knuff där bak så man håller sig på fötterna! Själv är jag hyfsat lugn, klart att man är lite nervös till och från. Men jag vet att det kommer gå bra ändå! Nu ska jag snart iväg på min hälsoundersökning, blä för blodprov! Men tänker ändå positivt om det då det är för en god sak.
 
 
~ Derp bild på mig och Ida när vi var uppe i Trysil ~
 

Tiden går fort..

Ja precis som rubriken säger, tiden går fort. Nu har man "sommarlov" eller ska man säga att man är arbetslös? Nejnej, låter så tråkigt, haha! Kan ju även tillägga att studenten
 
var helt sjuk! På två olika sätt faktiskt, dels va den SJUKT rolig, en underbar upplevelse som kommer finnas med mig för evigt (höh) och det andra att jag faktiskt va sjuk, bleh. Ja det va ju inte så himla roligt. Vaknade med en ond hals men humöret var ändå på topp. Och mot slutet av dagen kunde jag inte yttra mig ett enda ord, min röst va helt väck, haha! Jag tror heller ärligt talat inte att jag har insett att skolan är över för gott, beror ju iofs på om man läser vidare, men det får vi se!

Sommaren är här och vädret har varit upp och ner, perfekt sommarväder om ni ska fråga mig! ~

Det är även snart dags för mig att resa upp till Stockholm för att besöka den amerikanska ambassaden och au pair-mötet! Lite spänd är man allt. Är dock väldigt orolig över ambassaden då det gäller att verkligen ALLT är med, annars är risken stor att man inte får något visum *hjälp*. Men jag tror nog att det ska ordna sig.

 
Lite härliga bilder från studenten ~

Jessica AuPair Fjant

Min blogg om mitt AuPair-år i USA!

RSS 2.0