Wawa

Åh så gott med wawa! Innan jag kom hit hade jag aldrig hört talas om kedjan, tydligen finns den bara i Pennsylvania, tur för mig hehe. De har nämligen väldigt gott kaffe och frukost, dessutom väldigt billigt! I början av mitt år var det bara Starbucks, jag va nästan galen i det haha! Åkte ipirincip dit varje dag och köpte mig en kaffe, efter att min favorit smak, pumpkin spice, försvann så slutade jag åka dit så mycket och hittade wawa istället! Som ni ser på take-out muggen så står det "50 th anniversary". Så för någon vecka sedan fick man gratis kaffe där under en hel dag! Woop woop! Nu tänkte jag gå och göra min egna glass från en "Ice Cream Magic". Köpte den för ett litet tag sedan och är jättenyfiken på hur det kommer gå! 
 
 

Tråkigt väder!

Inte för att jag är ute så mycket ändå, hehe.. Men det gör mycket med humöret tycker jag. Är det solsken eller snö ute, eller varför inte både och! Då mår jag bra. Men när det är ruggigt och regnar så är jag inte så mycket för det, kan dock vara mysigt med ösregn och åska, även om det är lite småläskigt hehe. Vet ärligt inte vad man ska skriva här, har inte så mycket för mig! Städdag, så jag håller igån tvätten och har mitt ena värdbarn hemma. Har inga andra planer direkt för dagen, hoppas jag kan träffa min turtles snart, Dea har sin familj här så förstår absolut om hon vill spendera tid med dem. Tj ska åka på semester den 4, så jag hoppas vi kan ses en sista gång nu i helgen! 
 
~ Några random bilder jag ej la upp igår från Zenkaikon ~

Zenkaikon ~(^.^)~

Det tog sin lilla tid innan vi kom ivg på morgonen, men när vi väl kom iväg så tog det som väntat bara nån timme innan vi var framme. Vi var båda superspända och när vi kom in var det så skön stämmning, första man får höra är att man har en fin klänning, yäy! Vi fixade våra pass och började sedan att promenera runt, jag hade även min kamera redo för cosplaybilder! Älskar att fota alla människor som är utklädda. Vi gick lite halvsnabbt igenom salen där man kunde köpa allt från egenskissade fanarts till japanskt godis! Sedan fortsatte vi och kollade runt, mitt värdbarn hade klätt ut sig till en egen påhittad karaktär; The Rose Prince. Så hon hade såklart med sig 24 rosor som hon delade ut till lite olika cosplayers, va så himla kul att se allas miner när de fick en ros utav henne, glädje är det! Vi gick in i en sal där de höll på med någon tecknartävling, en humoristisk en. Jag hade chansen att delta, men jag va alldeles för feg.. som vanligt haha, mitt värdbarn tog mod till sig och var med! Va superskoj att se. Efter det började det bli lunch tid. Någon random snubbe kom fram till oss när vi käkade och började snacka Animal Crossing med mitt värdbarn, det gjorde att jag inget hade att göra, så jag spatserade iväg för att "shoppa". Vill passa på när vi va där och kanske hitta något kul att köpa. Tyvärr visade det sig att alla "affärer" och liknade redan skulle stänga vid tre, så jga hade bara 20 min på mig där inne om inte mindre! Dock kände jag att det va gått om tid att hitta lite allt möjligt. Väl efter det letade jag upp mitt värdbarn och hon satt och spelade med några andra, hon kände sig färdig och det gjorde även jag, så vi började dra oss hemåt runt halv 4. Eftersom vi gick söndagen så va det inte lika mycket på konventet eftersom det va sista dagen, jag hade lätt varit där hela helgen, men kanske då med en kompis! Lyckat va det iallafall!
 
~ När jag träffade fjärde doktorn så frågade han om jag ville ha en jellybaby, wiiie, tackade ja såklart ~

Snart sååå!

Jag är konstig, kanske inte en nyhet haha. Men jag är lite smått nervös inför imorgon. Jag och mitt ena värdbarn ska åka till Zenkaikon. Ska bli jättekul verkligen och jag ser fram emot det! Men jag är samtidigt nervös att något kommer gå fel eller liknande. Dock blir jag alltid lite smått nervös innan jag ska resa någonstans, även om det t.ex bara skulle handla om en kort bussresa in till Göteborg eller liknande. Oh well, är ju inget ovanligt för mig, kommer säkert gå awesome! Kommer även uppdatera med bilder etc imorgon när vi kommer hem, kommer ta med mig Canonkamera och ta massa bilder på alla som cosplayar! Själv ska jag köra det lite enkelt och bara ha en söt ponyklänning. Funderade på min Pinkie Pie cosplay, men finns fortfarande saker jag vill fixa på den så får bli ett pinkie-halsband istället för en hel cosplay.
 
Godnatt gott folk, blir att gå upp vid sju imorgon så vi kommer iväg i tid!
 
~ Bilder från Närcon Vinter 2013 ~

It's Friday, Friday!

Åh vad sur man blir.. hade gjort ett alldeles perfekt inlägg men tack vare att denna skitappen inte funkar så försvann allt, great. Oh well. Bara att skriva om allt I guess! ~ 

Så himla gött med freeeeedag, tror det kommer bli awesome helg. Jag och mitt ena värdbarn ska nämligen till Zenkaikon. Ska bli spännande! Har endast varit på Närcon Vinter och Scifi mässa (tror dock inte det räknas som konvent hmm) så detta blir mitt andra/tredje konvent. Dock kommer vi endast gå en dag, men det kommer bli awesome! Är en liten bit att köra men är ganska säker att vi båda tycker det är värt det. 

Idag är det äntligen dags för min efterlängtade zumba lektion, testade en igårkväll och den va bra, läraren hade skit bra energi så den kommer jag definitivt att ta igen! På tal om inget tänkte jag även visa min bonna-bränns, satt knappt ute i 30 minuter och lyckades få lite färg, måste väl vara för att jag en sådan blekfis haha! Hoppas alls får en trevlig helg ~

Syns inte jätte-tydligt, var mycket rödare igår haha! 



Godmorgon!

Igår skrev jag att jag hade något att berätta, kanske är så stort egentligen, men..! Jag och Johanna ska åka till Canada, wiie ~ så himla exalterad! Kommer bli superkul, dessutom blir det första gången jag besöker detta land, ännu mer spännande! 



Trolljägarna

Åter igen sitter jag på Starbucks och väntar på att mitt värdbarns lektion ska ta slut. Sitter dock idag med min dator och passar på att titta på programmet "Trolljägarna". Handlar om att s.k "troll" blir uthängda för elaka saker de gjort mot andra. Mobbning helt enkelt. Tycker detta är ett superbra program. Då jag redan sett hur många troll över nätet är skraja för att bli uthängda av programmet. Rätt åt dem. Man ska inte syssla med näthat. Ska återgå till programmet nu, intressant är det! Har även en kul sak jag ska berätta, men det blir i ett annat inlägg! ~
 
 

Påskmiddag!

Igår blev det både påskfrukost och middag, väldigt annorlunda för min del, men väldigt gott och intressant! Blev ju såklart klart ägg, vilket var det enda familära haha. Fick testa n¨gra olika pajer, "honey-bunnies" va något poplärt bland de yngsta. Sedan efter denna maffiga frukosten satte jag och Johanna oss ute i solen på altanen och tog varsin kopp kaffe, tyvärr blåste det lite grann så vi stannade bara ute en stund. Sedan gick vi ut en sväng i en lokal stad och traska runt. Senare bytte vi om och det var tid för påskmiddagen, lamm och pasta var b.l.a. något som stod på menyn. Jag fick även kört Johanna till stationen då det tyvärr var redan dags att säga hejdå, kommer snart ses igen iallafall! :D 
 
Idag är det måndag och har båda värdbarnen hemma, inte för att de är lediga utan lite sjuka. Så jag ska spendera min tid med att titta på lite Game of Thrones och kanske ringa ett och annat skype-samtal. 
 
 
 
 

Glaad Påsk!

Happy Easter gott folk!
 
Jag plockade upp Johanna runt 3-tiden i fredags, sedan åkte vi hem och tog en kopp kaffe. Sedan när min värdmamma kom hem så tog vi vårt pick och pack och drog iväg till ett outlet-mall. Våra fynd blev munvatten, tandborste och en "Ice Cream Magic", lyckat! Men mysigt och kul hade vi det. Idag käkade vi en rejäl amerikansk frukost och drog iväg till IKEA och köpte lite smått och gott. Johanna kom med idén att vi skulle fixa en svensk påskmiddag till familjen, så det köpte vi på oss. Vi åkte hem och dumpade av det vi handlat och skypade lite snabbt med våra familjer som firade för fullt. Åkte sedan till en mysig by och käkade frozen yoghurt ute i det sköna vädret. Passade även på att byta min piercing som faktiskt gick sönder efter bara 2 veckor (!!). Helskumt! Tyvärr märkte jag nu när jag kom hem att det va fel stav och att min vanliga kula inte kommer passa.. typiskt, så nu får jag åka dit igen.
 
Vi fixade sedan iordning med Janssons Frestelse, sill, ägg osv. Det va väldigt uppskattat av familjen och allt räckte! När vi hade handlat så såg det mer ut än det va, men vi hade köpt perfekt mängd, blev t.o.m lite över, hehe. Sedan satt vi och målade ägg, det har jag inte gjort på riktigt länge så det va mysigt! Och imorgon blir det amerikansk påskfrukost och middag. Ska bli intressant, troligen inte alls likadant som i den svenska traditionen.
 
 


Bilder från helgen :D ~ del 3

 

Bilder från helgen :D ~ del 2

 
 
 
 

Bilder från helgen :D ~ del 1

 
 
 
 
 

Fortsättning!

On the road again! Efter att vi hade varit på akvraiumet/den mysiga lilla byn så begav vi oss vidare och nästa stopp var "The Breakers Mansion". Ett gammalt mycket välgjort och fint hus. Man fick inte fota inne i huset, för designen va såpass speciell och de som äger det vill inte att folk ska kunna kopiera det så enkelt. Så tyvärr kan jag inte visa hur vacker det va där inne! Vi gick runt och tittade och lyssnade på någon inspelning som vi hade med oss där de berättade om huset och personerna som bott där. Väldigt intressant, dock tycker jag åter igen att vi fick alldeles för lite tid! Vi hann knappt se baksidan innan det va dags att dra sig tillbaka till bussen, ett tight schema hade vi! 
 
Harvard va nästa destination och det va intressant att se, inte så häftigt som man hade trott. Men det kan bero på att vi bara såg en liten del utav det, fick köpt mig en liten pin som sovenir från det. Sedan stannade vi till vid en annan lite mindre skola och sedan var det dags för middag! På schemat var det "lobster-dinner". Men vi var inte så noga med det, så vi gick in till China town och tog första bästa restaurang och slog oss ner. Efterår drog vi oss mot hotellet och bara slappnade av, tog varsin dusch och avslutade kvällen med en film som gick på tv:n. Dock va vi alla såpass trötta att vi stängde av den innan den va slut.
 
Söndagen var det inte lika mycket på schemat, vi åkte ner mot hamnen för att ta en tur med en båt, vi såg hela Boston! Även om staden inte är så stor så var det riktigt fint. Tyvärr va vädret inte lika bra, va lite mulet och blåste kallt, började även smådugga. Som tur va kunde man sitta inne på båten, så vi slog oss ner där och tjötade. Sedan besökte vi ett stort "food-court" och käkade lunch. När vi alla hade besökt toaletten vinkade mina kompisar på mig och pekade på någon bakom mig, jag vände mig om och där stod en cosplayer som var utklädd till en karaktär från Assassins Creed. Sååå coolt. Dock kändes det lite skumt att fråga om en bild inne på toaletten, haha! Men jag gjorde det. Visade sig att det var två till som också va utklädda från samma spel-serie, dock inte samma karaktär. Väl utanför fick jag en bra bild på dem och snackade lite med dem. Visade sig att det skulle vara ett stort spelkonvent i Boston just den dagen, typiskt att vårat schema va fullspäckat, hade tiden räckt till så hade jag lätt besökt den!
 
Vårt sista stopp för denna resan var Yale. Så himla fint, mycket mer intressant än Harvard, enligt mig! Dock fick vi en tour av en äkta Yale-student, hehe. Han berättade bland annat att Yale's skolsystem påminner mycket om det som finns på Hogwarts, Dea viskade till mig i samband med att han sa det att hon va 100% säker på att han var en Potterhead, vilket var sant! Byggnaderna va så fina och arkitekturen helt otrolig. Lätt att man skulle vilja studera där! Troligen inte så himla billigt dock hehe..! Under visiten här började vi prata med en annan tjej som va med i vår grupp, hon älskade nämligen HP också, såklart va hon från London så hon hade en übergulliga accenten! Vi bestämde oss för att hon fick bli en turtle. Tyvärr är hon bara här på semester så om en vecka åker hon tillbaka till London igen.
 
Någon timme senare var vi tillbaka i NY och vi sa hejdå till våran nyfunne vän och började promenera mot subwayen. Det va en kort men mysig resa! Den hade kunnat starta på fredagen så man hade mer tid, annars kan jag inte klaga! Bilder kommer upp lite senare ~

Nordiskt och halvdag ~

Idag hade mina värdbarn endast halvdag, sådana dagar tycker jag ärligt talat är onödiga, hellre att de är hemma hela dagen än att de endast är i skolan ett par timmar haha! Så jag fick inte så mycket gjort idag, kollade på ett avsnitt med Game of Thrones och Hells Kitchen. Bilder från helgen kommer upp imorgon. Kan dock berätta lite smått om vad vi gjorde osv.
 
Så lördag morgon gick vi upp klockan fyra för att hinna med tåget som gick vid 5-tiden. Vi skulle nämligen komma med bussen från NY 8.00. Vi hann precis, va lite krångel innan vi väl kom fram, men vi hade gott om tid vilket va både tur och skönt. Väl på bussen käkade vi frukost och sov. Vårt första stopp va ett akvarium, minns ej namnet! Vi bestämde oss nämligen för att inte följa med på det, utan gå på ett litet eget äventyr. Precis bredvid akvariumet fanns en liten "mini-stad" med massa söta små affärer. Till min förvånad hittade jag en butik som hade massa nordiska prylar! Från mat till krims krams. Det coola va att jag hittade en sak som tillverkas lokalt i den lilla kommunen jag bor i, i Sverige. Visste verkligen inte att det fanns och såldes i USA! Hittade även älskade Ballerina och Singoalla kakor <3 heaven haha! Det visade sig även att en utan damerna som jobbade där va från Norge och hade varit bosatt här i mer än 20 år. Så vi hade ett litet samtal på våra egna språk, va väldigt mysigt att höra hennes norska hehe. Alltid gillat norska så är väl därför, tycker personligen att det är ett fint språk. Vi käkade sedan en snabb lunch innan det va dags att bege sig tillbaka till bussen.
 
~ Nu är klockan väldigt mycket, så berättar resterande imorgon ~
 
 
 
 

Time to sleep!

Kom hem för ca 2 rimmar sedan och har mest tagit det lugnt, är supertrött så ska sova nu, kommer uppdatera mer om dagens äventyr men även bilder från hela helgen! Godnatt från mig ~ 




Tiiiiired *yawn*

Att gå upp imorse gick ganska bra, även om det va äckligt tidigt! Efter att vi hade fixat vår frukost så drog vi oss mot mötesplatsen i China Town! Vår "tour-guide" pratade både engelska och mandarin (kinesiska). Så det va väl både intressant men lite irriterande haha! 

Vi besökte lite olika platser idag, har hunnit med mycket! Tänkte att jag går mer in detaljrikt på det när jag kommer hem. Nu ligger vi alla i sängen och myser framför en bra film på hotellet. Känner hur pömsig man börjar bli, så snart dags att sova ~

 


Goooooodmorgon!

Snart lämnar vi NY, frukosttime!




Svensk sommar?

Igår blev det inget inlägg, fy på mig! Men har blivit så mycket inlägg de andra dagarna så jag tror inte det är några problem! Igår träffade jag mina turtles för en frukost. Jag minns inte om jag har berättat att vi ska till Boston i helgen.. men det ska vi iallafall, hehe! Så vi planerade lite under frukosten  och hade det awesome. Jag ska träffa dem ikväll och umgås innan vi sover hos mig och går upp suuuuupertidigt imorgon! Måste vara på plats i NY innan klockan 8, på morgonen! Tar ju ett litet tag att ta sig in dit. Så vi lämnar huset runt 4..yikes! Får sova på bussen och tåget helt enkelt! Jag vet heller inte om det kommer finnas wifi när vi är iväg, skulle inte förvåna mig om det finns på hotellet eller kanske t.o.m bussen. Isåfall kommer jag ju såklart att uppdatera, annars får ni stå ut, höhö.
 
Åter mer uppdatering om går dagen. Det var en väldigt fin dag, riktigt god vårdag. Senare på kvällen så åktejag och min äldsta värdbarn till hennes skola och kollade på en lite show som hennes vänner medverkade i, va riktigt skoj! Duktiga var de också. Va även kul att hitta på något tillsammans, efteråt åkte vi och köpte "drive-thru" med Wendys, denna gången gick det bättre.. hehe. Vet inte om ni minns, men senaste gången så inträffade något.. intressant haha, finns längre bak i bloggen, ska länka om jag hittar inlägget!
 
Idag har det varit ännu varmare, blev att jag var tvungen att ta på mig short, hjälp! Känns som svensk sommar typ, vilket är perfekt för mig, men vet ju att det kommer bli varmare.. gaaah haha. Nu ska jag iallafall pallra mig iväg och träffa mina små turtles så får vi se om det kanske blir ett litet kort inlägg innan vi åker imorgon!
 
 
 
 
 
 

Sista lektionen ~

Om ca 20 minuter ska jag börja dra mig till skolan för en sista lektion, dock kan man väl inte kalla det fö lektion, blir mer en liten "avslutning", vår lärare har nämligen skrivit ut 4 bilder utav vardera elev och hängt upp, så blir väl lite mingel skulle jag tro, så jag har piffat till mig lite! Va väl kanske inte med mening, bara blev så hehe. 

Minns att jag i början inte var särskilt nöjd med kursen, kändes för svårt och alla mina klasskamrater va vuxna, mim tanke var nämligen att få träffa lite amerikanska ungdomar i min egna ålder! Jag dömde väl allt för fort helt enkelt. Så jag är riktigt glad att jag fortsatte, känner att jag har lärt mig mer om min kamera och tycker det är roligare att fota! 






Waiting ~

Körde mitt värdbarn precis till aktivitet och sitter nu och väntar på henne, myser till det med en awesome bok och kaffe, nom nom! ~


Soligt, foto och mys!

Tänkte skriva lite om vad jag hade där mig under söndagen! Började med att min värdfamilj skulle iväg så runt elva tiden hade jag huset för mig själv. Spendera tiden "flitigt" haha, tittade på Bobs Burgers och käkade sen frukost. Tyvärr någon timme efter det ringde telen och mina värdföräldrar fick problem med bilen så jag pallrade mig iväg och plockade upp dem, lite roligt var det ändå dock haha. Va verkligen tur att jag var hemma och kunde plocka upp dem! Min lektion började inte förrän vid två, så jag hade tid! 

Det va en riktigt fin dag, så det avslängt att vara ute och fota, även om stark sol inte är bästa fotovädret så var jag ändå nöjd hehe. Vi var vid ett gammalt hus som va riktigt fint, vårat tema för dagen var arkitektur. Fick ett par fina bilder jag var riktigt nöjd med! Kanske t.o.m postar något här :3

Efter några timmar där så åkte jag och mötte upp söta Andrea, hade inte träffat henne på ett litet tag så va skönt att få tis ihop att bara snacka och ha det skoj. Hon hade även fyllt år under tiden hon var borta, 21 är hon nu! Känns som jag är den enda som bara är 19 haha! Men massa grattis kramar till henne ~ Vi gick till ett frozen yoghurt ställe som ÄNTLIGEN hade öppnat, hade stått tomt hela vintern! Vilket dock är förståeligt, troligen inte så populärt under den årstiden hehe.

~ Bild från 2013 ~ 

Pineapple nom nom!

Tisdag idag och städkompaniet har varit här, så fint och rent är det! Luktar väldigt gott också. Min värdfamilj har bytt städteam, så de som är här nu är tre personer istället för bara en. Så allt går väldigt mycket fortare, vilket är gött! Det har ganska precis åkt så jag sitter här i min nybäddade säng och käkar ananas, mums! Tittar även på en ny serie som Mörbult och Johanna tipsat mig om, "Welcome to Sweden". Så sjukt rolig! Funderar nästan på att visa mina värdföräldrar den haha ~
 
 

Godnatt gott folk!

Hade ju tänkt att jag skulle skriva om gårdagen, men får bli ett litet kort godnattinlägg istället. Får bli imorgon, har mer tid då. Måste även berätta att jag äntligen sett säsongstarten för Game of Thrones wiiiie! Hade bestämt med någr fjantar att vi skulle skypa och titta samtidigt. Tog kanske en halvtimma innan vi fick igång allting, mitt internet sega och länken vi streama via va seg haha. Men till slut gick det! Va supermysigt, va även kul att få skypa med dem igen, va ett tag sedan. Jag, Johan B, Johan H och Julia H tittade! Tyvärr kunde inte Ida :c vi får titta med henne en annan dag helt enkelt! Om jag inte har något bättre för mig ska jag nog titta på avsnittet imorgon igen, tihi. 
 
 
 

Måååååndag igen

Sitter och käkar lite frukost, intressant intressant haha! Men har ganska nyligen släppt av värdbarnen till skolan och nu är jag ledig. Funderar på om jag ska pallra mig till gymmet ellet stanna hemma. Det är inte särskilt lockande även om jag vet att det är bra för mig. Tror det blir lite zumba här hemma istället. Vädret är väl inte heller det bästa, men man ska inte klaga då det va strålande solsken igår och jag spendera mestadelen utav dagen ute! Blir nog ett inlägg om gårdagen under dagen! Fick även skaffat mig en kortare stav till min piercing så den inte sticker ut fult som den gjort nu väääldigt länge.
 
 
 

Ett svenskt äventyr i NY Del 2

Jag tog subwayen ner till downtown för att möta Johanna på hennes station. Vi begav oss direkt för lite kaffe och fika, jag kan säga att detta inte var den mest nyttigaste helgen. Blev en massa fikor haha! Vi satt och tjötade om allt mellan himmel och jord, var skönt att träffas igen, innan det va det någon vecka sedan. Vi strosade sedan runt i NY och pratade, vi var på jakt efter ett särskilt schampoo Johanna ville ha. Men förgäves hittade vi inget, vi hittade mycket fina kläder även om det mest blev fönstershopping. Jag berättade även för henne om FIKA. Vilket såklart vi var tvugna att besöka, jag sa absolut inte nej. Dock blev det inte på samma som jag och Hanna besökte, detta var snäppet mindre men inte mindre mysigt för det! Vi hittade inte direkt på något mer än att ta det lugnt och bara umgås och prata, vilket jag tycker kan vara riktigt skönt. Senare under dagen mot kvällningen var det tags att ta sig hemmåt, såklart så började det regna när jag behövde gå lite mer än 10 blocks.. sigh! Vi som hade haft uppehåll hela dagen, haha min vanliga tur!
 
 

Ett svenskt äventyr i NY - Bilder

 

Ett svenskt äventyr i NY

Inte denna helgen som varit men helgen där innan spenderade jag lördagen och en liten del av söndag med söta Hanna. Jag mötte henne påå skolan i Long Island, och vi klickade så vi bestämde oss för att ses och hitta på något skojsigt. Hon bor på Manhattan så väldigt centralt är det! Vi började med att besöka FIKA, en svensk-inspirerat café-kedja i NY. Tror det ska finnas 3-4 olika på Manhattan, sedan om det finns någon annanstans vet jag inte! Det var Hanna som berättade för mig om det, eftersom jag fortfarande har "cravings" för dammsugare så ville jag definitivt besöka stället och köpa mig en, tihi. Så det gjorde vi! Väldigt mysigt var det. Kanske lite litet, men bakelserna var goda och personalen var trevlig. Tyvärr va vädret inte med oss, och smart som jag är så tog jag inte med mig nåfot paraflax, attans bananer kan man ju lugnt säga! Redan innan vi besökte cafét så hade det börjat småregna, och det slutade inte där. Blev bara värre och värre haha..! Men vi tog en promenix till närmsta Barnes&Noble och kikade runt på böckerna, blev lite fönstershopping innan vi begav till hennes place.
 
Vi hängde upp saker så de kunde hinna torka innan vi skulle ut igen, tog en paus och kollade upp något mysigt ställe att käka middag på innan vi väl skulle gå på bio. Hon hade nämligen berättat för mig att det finns biosalar där stolarna är mer som mysiga fåtöljer med fotstöd osv, lyx kan man lugnt säga. Något jag helt enkelt var tvungen att testa. Jag hade även fått veta att det fanns en godisbutik med SVENSKT godis i, alltså lösgodis som vi har i Sverige. Det blev att vi övergav restaurangen vi hittade och fixade oss snabbt och stack dit. Godiset va väldigt dyrt men så värt pengarna, med tanke på hur länge jag varit utav det haha! Efteråt hittade vi en mysig sushi restaurang där vi tog skydd för regnet men även åt en god middag. 
 
Som jag skrev va biostolarna helt underbara, såååå coolt va det. Tror Hanna skämdes lite för mig när jag var så uppspelt över stolarna och skulle fota etc haha. Förlåt för det! Men har aldrig sett det innan och var ju bara tvungen att ta tillfället i akt och spara det på bild. Filmen vi såg va "Noah", jag trodde jag visste exakt vad som skulle hända i filmen, men jag kan säga att jag blev överraskad ett flertal gånger. Den va väldigt "rå", men jag så värd att se. Emma gjorde en sjukt bra jobb likaväl som Russel Crow, han va lite smått läskigt ibland..
 
Jag övernattade hos Hanna och dagen därpå skulle jag träffa Johanna. Hon följde mig till subwayen där våra vägar skiljdes, hon skulle till gymmet och jag skulle till downtown. Hoppas vi ses snart igen!
 
Söta Hanna :D
Ps. Kommer fler bilder i ett annat inlägg!
 
 
 

FÖRLÅT

Känner mig väldigt dum. Det är snart 2 veckor sedan jag skrev här på bloggen. FÖRLÅT åter igen! Jag ska vara ärlig och berätta att det senaste har jag väl mått både upp och ner. Tyvärr mycket ner. Det har resulterat i att jag inte uppdaterat här så mycket, jag har egentligen jättemycket jag vill skriva och visa för er. Jag ska nu göra en deal. Det ska komma upp MINST ett inlägg per dag. Vare sig det är ett superlångt inlägg med bilder osv eller ett kort inlägg med en mening och en bild. Jag vill inte att detta ska bli en tråkig blogg som aldrig uppdaterar sig. Jag vill vara aktiv och visa min vardag, vare sig den är rolig eller inte! Jag är inte perfekt, och vill heller inte ljuga så folk tror det. För så är det inte alltid. Såklart så kommer jag uppdater mest när jag har något roligt att berätta eller visa, men när det inte är lika kul så ska det bli ett litet inlägg ändå!
Fluffiga kramisar till er ~
 
~ Derp Jessica wishes you a good night ~

Jessica AuPair Fjant

Min blogg om mitt AuPair-år i USA!

RSS 2.0