Skrivtorka!

Ännu en skrivtorka har uppenbarat sig, jag är verkligen ingen bra bloggare hehe! Denna veckan som gått har heller inte varit något speciellt, har varit lite "stormar" här och där, varit väldigt varmt ute, månen har varit fin etc! Håller även smått på med ett litet projekt till min värdfamilj, först och främst är den till min värdmamma, kommer bli en liiiiite sen födelsedagspresent! Hoppas hon uppskattar den :D
 
I fredags träffade jag även Andrea och Emily för att se en film och umgås, jag vill nämligen få med Andrea till att se The Purge - Anarchy med mig, så vi tittade på den första filmen tillsammans, jag sov över och åkte hem runt 11-tiden, tyvärr kommer jag inte kunna träffa henne förräns slutet av nästa helg *snyft*. Hon åkte nämligen iväg igår med sin värdfamilj till stranden och kommer stanna där hela veckan. Får försöka hitta på annat, Johanna kommer även nästa helg vilket ska bli skojigt! Jag har även glömt att berätta för er att helgen därpå åker jag och Johanna med Aupair-adventures till Californien! Woho! Då kommer man få se det som man hört talas mycket om, tyvärr är jag ju såklart inte 21, så ingen chans för mig att komma in på kasinonen som finns i Las Vegas, för jajjemän dit ska vi också! Vi kommer starta i San Fransisco och resa till alla kända platser, campa kommer vi också att göra!
 
Åhhhhhhhhh!!! Sitter på mitt rum i skrivandes stund och hör ett utav mina värdbarn ropa mitt namn, in kommer denne med en milkshake från Rita's, den jag tyckte om dessutom <3<3 so happy right now! 
Det är de små sakerna som räknas! ~
 
 



Kommentarer
Anonym

Åhh mysigt :)

Svar: Supermys! :D
Jessica Fjant

2014-07-14 @ 23:46:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica AuPair Fjant

Min blogg om mitt AuPair-år i USA!

RSS 2.0