Galet!

Alla mina inlägg har blivit lite försenade, håller på att försöka komma ikapp, BEAR WITH ME (ja jag vet att det va felstavat!) 
 
Tjabba tjena hallå! 
Nu är det fredag igen, kommer troligen bli en ganska lugn fredag. Dagen började väldigt bra kände jag, hade lite småprat med mina värdföräldrar imorse och även med mitt ena värdbarn. Blir så glad av att prata om allt eller inget, imorse lyckades vi komma in på tänder? Fråga mig inte hur, haha! Sedan efter att jag släppt av de små aporna så fixade jag mig ltie frukost och tittade på ett avsnitt utav Hell's Kitchen, till min förvåning så hade jag två avsnitt att se, YIPPI! Startade även min dator för att försöka få igång min webbläsare än en gång, men såklart så skulle den jobba sig och inte funger, lovely! Den har varit lite halv skum de senaste dagarna. Ännu en andledning till att min blogguppdatering har varit lågt. Jag har kört en skanning av hela datorn men den är fortfarande konstigt. Seg som attan dessutom. Funderar på att av-installera den och hoppas på att det är något sådant som orsakar det. Iallafall, back to my day. Åkte sedan och tog min älskade zumba-klass. Sitter nu hemma igen nyduschat och käkar lunch. UPDATE, gjorde det när jag skrev inlägget, men tack vare min dator så fick jag först upp inlägget nu hehe.
 
Kommer även att besöka Johanna nu i helgen, woop! Är 2 veckor sedan vi senast sågs, va uppe i Montreal hehe. Är även ledig på måndag så det tänkte jag utnyttja och troligen spendera där. Ska även berätta lite smått om förra helgen. Den spenderades för det mesta med Andrea, en riktigt soffpotatis helg blev det. Hon sovde över hos mig fredag till lördag, sedan lördag fick jag "jobba" lite på morgonen (väcka mitt värdbarn och få henne klar till musiklektionen) sedan drog vi in till en närliggande by för att fira "The internationel day against homophobia". Det regnbågsfärgade flaggor överallt! Musik, dans, stånd där man kunde köpa lite allt möjligt, jag fick köpt ett halsband + armband och så fick jag en flagga av Andrea, yaay! Vi hade det supertrevlig och sedan på kvällen hade filmkväll och somnade sent. Dagen därpå va vi riktiga soffpotatis, vi köpte frukost på wawa och käkade utomhus i det fina vädret, mötte sedan upp Emily (en tjej som också är au pair, fast i från en annan organisation) och tittade film, åter igen. Slö men awesome helg!
 
 
 


Kommentarer
Julia Hedman

haha tardis <3

Svar: höhö i know!! Skulle egentligen skrivit en liten kommentar om det xD<3
Jessica Fjant

2014-06-01 @ 15:34:58
URL: http://jerhlers.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica AuPair Fjant

Min blogg om mitt AuPair-år i USA!

RSS 2.0